Routebeschrijving

CINOP Erasmus+ is zowel met het openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar; het gebouw ligt direct tegenover het Centraal Station.

Bezoekadres
Stationsplein 14
5211 AP ’s-Hertogenbosch


Parkeren
U kunt parkeren in Parkeergarage Stationsplein (parkeerkelder onder Centraal Station). Gebruik hiervoor de inrit via de Mayweg/Colvenierstraat. Zie routebeschrijving (auto).

Met het openbaar vervoer
Het Stationsplein ligt aan de centrumzijde van Centraal Station ’s-Hertogenbosch.
Vanaf de hoofduitgang ziet u CINOP Erasmus+ aan uw rechterhand (2e kantoorgebouw, bij het busstation).

Met de auto
Vanuit Utrecht via de A2:
Neem op knooppunt Empel afslag 47 (centrum) en volg de borden naar het NS-station.

Vanuit Tilburg via de A65:
Neem op knooppunt Vught afslag 1 (centrum) en volg de borden naar het NS-station. Na het Heetmanplein gaat u bij de tweede stoplichten linksaf (na het Essentgebouw). Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf. U bent nu op de Mayweg. Aan de einde van deze weg vindt u CINOP. Aan uw linkerhand vindt u parkeergarage Stationsplein.

Vanuit Eindhoven via de A2:
Neem op knooppunt Vught afslag 23 (centrum) en volg de borden naar het NS-station. Na het Heetmanplein gaat u bij de tweede stoplichten linksaf (na het Essentgebouw). Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf. U bent nu op de Mayweg. Aan de einde van deze weg vindt u CINOP. Aan uw linkerhand vindt u parkeergarage Stationsplein.

LET OP: sommige navigatiesystemen leiden u naar het Stationsplein in Rosmalen. Dit moet uiteraard het Stationsplein in 's-Hertogenbosch zijn. U kunt als alternatief adres de Mayweg in 's-Hertogenbosch invoeren.
 

Vorige pagina
Top